Friday 4 February 2011

Blog del Purl Bee - mil projectes ideals!


Buscant patrons al Raverly, he trobat aquest link per aquesta bufanda al blog del purl bee. La hem trobat molt mona i he decidit que val un post. Intentaré trobar la llana a Suissa per fer-la, i ja us diré com va. El punt sembla complicadet, però queda molt bé! Al blog del Purl hi ha mil altres projectes per fer cosint o en mitja.

Looking for patterns at Raverly, I found this link for this cowl on the purl bee blog. I found it soo cute that I decided I was worth a post. I will try to find the right yarn in Switzerland to do it and I'll keep you updated on how it goes! The stitch looks complicated but it looks great! On the Purl Bee blog there are also other sewing and knitting projects, I highly recommend it!

5 comments:

  1. m'encanta aquesta bufanda!!!!!!! me'n fas una?? (ja veus que jo només demano)

    ReplyDelete
  2. Bueno, es que no tindré temps de acabar-la fins a mitjans de març, llavors casi que ja no la portaras molt no? Jo busco la llana a veure si la trobo i si la trobo la compro i ja veurem!

    ReplyDelete
  3. Mitjans de març com a molt d hora!

    ReplyDelete
  4. Ei... acabo de venir a parar al teu blog, la veritat no sé ben bé des d'on... però que sàpigues que m'ha encantat!! he tret alguna idea, i que a partir d'ara et linko i t'aniré seguint!!!

    ReplyDelete
  5. Gràcies! M'alegro que el blog sigui interestant, seguiré penjant tot el que faig i tot els links que m'agraden! I no dubtis en deixar comentaris o idees si algunes coses t'interessen!

    ReplyDelete