Monday, 7 March 2011

Kid's tricot - jaqueta Kina

Finalment torno a "postear" per ensenyar-vos el regal que li he fet a la meva neboda pels seus dos anys (a part de un peluche del Mickey que ha tingut molt més éxit que el jersey, cosa esperada).

Li he fet una jaqueta de Kids tricot que es diu Kina. És molt senzilla de fer, es fa amb agulles circulars (tot i que també es pot fer amb agulles rectes) i es fa tot sencer, no s'ha de cosir res. Jo vaig utilitzar una llana de es diu Bamboulene i que era la que recomanaven a Laine et tricot, però a la web de Kids Tricot en recomanen una altre i estic segura que també queda bé. A sota algunes fotos que li vam fer, portava el pijama o sigui que no es veu molt el jersey però més o menys....
Finally I'm posting again to show you the gift that I did for my niece for her birthday (that and a Mickey that caused much more happiness that my jaquet, which I expected)

I did a Kid's tricot jaquet called Kina. It is quite easy to do, I did it with circular needles but you can also do it with straight ones. You do it all at once, you don't have to sew anything afterwards. I used a yarn called Bamboulene, that was the one recommended for that pattern in Laine et tricot, but in the web of Kids Tricot they use another one that I'm sure also looks nice.

6 comments:

 1. ooohhh no havia vist les fotos! li faré amb samarreta a sota qeu es veurà millor. que sapigues que està encantada amb el jersei, però ho reconeixo.. no es separa del mickey mouse! avui l'hem portat tot el dia amunt i avall!!
  la jaqueta és XULISIMA!!!!
  petons

  ReplyDelete
 2. CIao, è da un sacco che non leggevo il tuo blog.. quanti progressi e che belle creazioni. complimenti! A presto.
  Enrica

  ReplyDelete
 3. Grazie! Ho viaggiatto tanto e lavorato tanto che non ho tempo di fare molte cose, ma aspetto di "posteare" piu cose pronto!

  ReplyDelete
 4. és super xulo!! i m'encanta el toc del botó gegant!!!

  ReplyDelete
 5. que bonica t'ha quedat! m'agrada molt!

  ReplyDelete