Tuesday 12 April 2011

Cap de setmana de costura - faldilla 2








Aquesta faldilla es fa molt molt molt ràpid. Necesita un tros de tela molt gran, perqué es talla una rodona sencera, però es cus realment molt ràpid. Té un elàstic a la cintura, cosa que fa que s'hagi de portar amb una camiseta una mica llarga perqué no es vegi, però l'elàstic la fa molt còmoda i s'adapta a variacions de pes :-) .  Trobo que em va quedar una mica curta, però ara ja sé que hauré de tallar una mica més de roba la pròxima vegada.

This skirt is done really really quick. You only need a big piece of fabric, as it is cut in only one bit. There is an elastic band on the waist so you have to wear a long T-shirt so it won't show. But it is very comfortable and adapts to weight changes :-). Next time I will do it a little bit longer, it looks just a bit too short for me now.

5 comments:

  1. m'agraden molt les dues faldilles! m'agrada més el teixit de la primera però de llargada més aquesta (tot i que ara estan de moda les faldilles així llargues)
    felicitats! fas unes coses molt xules! ja tinc ganes de tenir les meves sabatilles

    ReplyDelete
  2. El proxim blog son les teves sabatilles!

    ReplyDelete
  3. I t'agrada aquesta mescla de teles de la primera faldilla?

    ReplyDelete
  4. Volem el tutorial d'aquesta faldilla!! Tinc una roba des de fa anys amb la que volia fer una faldilla i no sé com fer-la. Però necessito pautes perque no la puc fastidiar. Com saps la mida del forat? quin tipus d'elàstic?

    ReplyDelete
  5. jo ho vaig fer seguint el patró de un llibre que es diu Chic and simple sewing. Allà tens el patró i les instruccions. Però sense el patró en paper no sabria com fer-ho....S'assembla a les instruccions que trobaràs a http://makingthings.andreatung.com/2006/04/diy-circle-skirts.html pero no és exactament el mateix!

    ReplyDelete